Despre noi

In anii ’90 s-au infiintat organizatii EAN nationale pe tot mapamondul. Acestea vindeau licentele de codurile de bare EAN catre membrii lor si percepeau o taxa de aderare si o taxa anuala de licenta.

Cu toate acestea, organizatia din SUA – Uniform Code Council (UCC) – vindea codurile de bare UPC catre membrii sai contra unei sume platibile o singura data. UCC facea efectiv concurenta EAN, codurile lor cu 12 cifre fiind de fapt un subset al sistemului cu 13 cifre.

La sfarsitul anilor ’90, UCC a fuzionat cu EAN. Ca urmare a acestei schimbari, au decis sa perceapa o taxa anuala de licenta, inclusiv pentru membrii mai vechi care platisera o singura data. Bineinteles, numerosi membri nu au fost incantati de noile taxe anuale si, prin urmare, un grup dintre acestia s-au asociat pentru a inainta o plangere comuna. Acestia au castigat procesul la inceputul anilor 2000. Plaje mari din aceste numere au fost cumparate de reselleri si vandute la bucata. Aceste numere sunt ‘noi’, in sensul ca nu au fost utilizate niciodata.

International Barcodes Ltd a fost infiintata in 2013 cu intentia de a completa serviciile de coduri de bare oferite de Barcodes Ltd infiintata in 2007. Operam la nivel international pentru a face disponibile coduri de bare cu pret rezonabil si pentru a asigura suport la nivel international. Asiguram acest lucru deschizand birouri in fiecare tara, pentru a trata mai bine nevoile clientilor, in mod individual si in limba locala.

Codurile noastre de bare sunt unice si provin de la Uniform Code Council (UCC). Asiguram certificate de garantare a autenticitatii care dovedesc trasabilitatea achizitionarii respectivelor coduri de bare. De asemenea, detinem garantia scrisa de la compania de la care provin aceste coduri de bare ca acestea sunt destinate revanzarii de catre noi. Odata cumparate de la noi, codurile de bare sunt ale dvs. pe viata si le puteti utiliza cum doriti. Codurile noastre de bare nu trebuie platite anual. Noi transmitem mai departe aceste beneficii clientilor nostri.