Intrebari frecvente

International Barcodes Ltd a fost infiintata pentru a sustine cresterea intreprinderilor mici si mijlocii prin furnizarea de coduri de bare si coduri QR la un cost scazut, platibil o singura data. Acest lucru este realizat prin infiintarea de birouri locale care cunosc nevoile pietei din tara respectiva si pot gestiona mai bine relatia cu clientii direct in limba locala.
Pe scurt, raspunsul este ‘da’. Majoritatea retailerilor accepta mult mai usor listarea articolelor comerciale in magazinele lor daca produsele au coduri QR. Cu alte cuvinte, codurile QR va permit extinderea pietei de desfacere.
Da. Puteti eticheta toate produsele cu codurile QR achizitionate de aici.
Am vandut zeci de mii de coduri QR si niciodata nu am intalnit dificultati in magazine.
Link-ul codificat in codul QR este chiar adresa web dorita de dvs, nu o adresa intermediara prin care se face redirectarea.
Nu, odata achizitionate de la noi, codurile QR sunt ale dvs. pe viata si la libera dvs. utilizare. Codurile noastre nu necesita achitarea unei taxe lunare de mentenanta.
Pentru ca va oferim coduri QR la un cost scazut, platibil o singura data. Cateva dintre avantajele noastre sunt:

  1. Coduri QR ieftine – un cod QR costa incepand de la 10 USD, iar pretul scade pentru mai multe.
  2. Fara taxe lunare de mentenanta – codurile QR se platesc o singura data.
  3. Asiguram imagini profesionale ale codurilor QR – va transmitem imagini de inalta rezolutie (600 dpi) in 5 formate grafice si vectoriale diferite (EPS, PDF, BMP, JPG, TIF) din care sa puteti alege.
  4. Servicii rapide – veti primi codul QR imediat.

Pentru mai multe informatii, va rugam consultati pagina De ce sa cumparati de la noi? 

Puteti cumpara coduri QR de aici. In pagina de Check-Out, puteti selecta plata prin card sau PayPal. Dupa efectuarea platii, va vom transmite automat pe e-mail codurile QR impreuna cu imaginile lor aferente.
Odata ce ati primit codul QR impreuna cu imaginile lui atasate, il puteti incorpora in ambalajul produsului dvs. sau il puteti tipari pe etichete autocolante.
Un cod QR pentru articole comerciale codifica o adresa web sub forma unei imagini. Cand este scanat articolul comercial, adresa web codificata este deschisa automat de browser-ul de Internet.
Da, este posibil sa tipariti codul dvs. de bare in alte culori decat negru pe fond alb, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca scanabilitatea codului QR depinde de contrastul dintre cod si fundal. Deci, un cod galben deschis pe un fond alb nu va fi scanabil, in timp ce un cod albastru inchis pe un fond alb se va scana cu succes.

 

De ce sa cumparati de la noi?

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.