Intrebari frecvente

International Barcodes Ltd a fost infiintata in 2013 cu intentia de a completa serviciile de coduri de bare oferite de Barcodes Ltd infiintata in 2007. Operam la nivel international si ne-am propus sa sustinem intreprinderile mici si mijlocii prin furnizarea de coduri de bare UPC la preturi accesibile, platibile o singura data. Asiguram acest lucru deschizand birouri in fiecare tara, pentru a trata mai bine nevoile clientilor, in mod individual si in limba locala.
Da. Puteti eticheta toate produsele cu codurile QR achizitionate de aici.
Link-ul codificat in codul QR Static este chiar adresa web dorita de dvs, nu o adresa intermediara prin care se face redirectarea.
Nu. Odata achizitionate de la noi, codurile QR Statice sunt ale dvs. pe viata si la libera dvs. utilizare.

Pentru ca va oferim coduri QR Statice la un cost scazut, platibil o singura data. Cateva dintre avantajele noastre sunt:

  1. Coduri QR ieftine – un cod QR costa incepand de la 10 USD, iar pretul scade pentru mai multe bucati.
  2. Fara taxe lunare de mentenanta – codurile QR Statice se platesc o singura data.
  3. Asiguram imagini profesionale ale codurilor QR – va transmitem imagini de inalta rezolutie (600 dpi) in 5 formate vectoriale si bitmap diferite (EPS, PDF, BMP, JPG, TIF) din care sa puteti alege.
  4. Servicii rapide – veti primi codul QR instant pe e-mail.
Puteti cumpara coduri QR de aici. Dupa efectuarea platii prin PayPal, va vom transmite automat pe e-mail imaginile codurile QR.
Odata ce ati primit imaginea codului QR, o puteti incorpora in ambalajul produsului dvs. sau o puteti tipari pe etichete autocolante.
Un cod QR este pur si simplu o adresa web transpusa grafic sub forma unor puncte. Cand este scanat codul QR, adresa web codificata este deschisa automat de browser-ul de Internet.

Pentru orice intrebari, va rugam sa ne contactati.